Namestite bankomat v svoj objekt
Namestite bankomat v svoj objekt
Povečajte svoj dohodek z namestitvijo bankomata
Povečajte svoj dohodek z namestitvijo bankomata
Ni bankomata v vaši okolici?
Ni bankomata v vaši okolici?

Trgovina na drobnob

Vsakdo potrebuje denar… Naj bo vaše podjetje v središču pozornosti

Ali ste vedeli, da je gotovina še vedno glavni način plačevanja? Danes se potrošniki pri porabi gotovine zanašajo izključno na bankomate. Tehnologija se je razvila tako, da je bankomat zdaj več kot le naprava za izdajo gotovine in na novo opredeljuje trg bankomatov. Euronet EFT vam ponuja priložnost, da izkoristite možnosti, ki jih ponuja ta nova pokrajina bankomatov

Naše rešitve za bankomate so razvite za vse trgovce na drobno… majhne, srednje ali velike verige z več lokacijami.

Naše bankomate najdete v trgovinah s spominki, trafikah, supermarketih, trgovinah s priročnimi izdelki, lekarnah, nakupovalnih središčih in drugod.

MAJHNI IN SREDNJI TRGOVCI NA DROBNO

Ponujanje dodatnih storitev strankam

Mali in srednje veliki trgovci na drobno so vsakodnevne priče priljubljenosti gotovine, saj jo njihove stranke še vedno uporabljajo. Še posebej zato, ker se manjši nakupi izdelkov še vedno večinoma opravljajo z gotovino. Ti bankomati strankam omogočajo dragocen dostop do gotovine in spodbujajo nove potrošnike v vašem podjetju, kar povečuje obisk.

Naši bankomati z majhno površino maksimalno izkoristijo vsak centimeter poslovne površine. Naši fasadni bankomati, notranji bankomati ali zunanji bankomati bodo individualno prilagojeni vašemu prostoru, omejitvam in zahtevam ter bodo uporabljali najnovejšo tehnologijo in varnostne funkcije, ki zagotavljajo uporabniku prijazno izkušnjo, hkrati pa upoštevajo stroge standarde.

Prednosti za trgovca:

Bili so strokovni, učinkoviti in zanesljivi, zato jih z veseljem priporočamo!

Alan Murphy, MD at Garden Events Ltd.

VELIKI TRGOVCI NA DROBNO IN VERIGE.

Samopostrežno bančništvo v vaših prostorih

Veliki trgovci na drobno z eno ali več lokacijami imajo koristi od namestitve bankomata na kraju samem. Naše bankomatske rešitve zagotavljajo zanesljiv, priročen in enostaven dostop do gotovine v okolju, ki mu stranke zaupajo – v vašem okolju. Posledica tega bodo večja prodaja in ponavljajoče se stranke, ki zaupajo vašemu podjetju in ponujenim storitvam! Poleg naše standardne celovite ponudbe vrednosti bankomatov za dvig gotovine se bodo vaši operativni stroški upravljanja gotovine zmanjšali, kar bo vašim zaposlenim omogočilo, da se osredotočijo na svojo primarno funkcijo – storitve za vaše stranke.

Prednosti za trgovca:

GOSTINSTVO IN PROSTI ČAS

Če strankam omogočite dostop do gotovine na kraju samem, bodo verjetno ostale dlje in izkoristile vaše storitve.

LETALIŠČA IN POTOVALNA VOZLIŠČA

Naše storitve bankomatov na lokaciji vključujejo izdajo več valut, dinamično pretvorbo valut, dvige brez kartice, oglaševanje na bankomatih in še več.

IZDELKI

Naši prodajni strokovnjaki bodo skupaj z vami poiskali najboljšo rešitev za vaše podjetje in naš raznolik nabor storitev.

KONTAKT

Želite izvedeti več? Izpolnite naš spletni obrazec in v najkrajšem možnem času se vam bomo oglasili.

Stik z nami
Za podporo strankam pokličite
V kolikor želite bankomat pokličite

Iskanje