Namestite bankomat v svoj objekt
Namestite bankomat v svoj objekt
Povečajte svoj dohodek z namestitvijo bankomata
Povečajte svoj dohodek z namestitvijo bankomata
Ni bankomata v vaši okolici?
Ni bankomata v vaši okolici?

Dostop do gotovine, kadar koli in kjer koli jo potrebujete

Ste kdaj razmišljali o tem, kakšno vrednost bi lahko bankomat prinesel vašemu podjetju ali skupnosti?

Vsakdo potrebuje možnost izbire plačila. Gotovina je ena od njih. Ker banke zapirajo svoje poslovalnice, je dostop do gotovine vse težji.

Euronetov segment elektronskih prenosov sredstev (“EFT”) zagotavlja celovite rešitve za obdelavo elektronskih plačil, saj oskrbuje globalno mrežo več tisoč bankomatov. Njegovi izdelki in storitve zagotavljajo večnamenske rešitve za bankomate, ki potrošnikom, podjetjem, bankam in občinam prinašajo jasne koristi. Naše poslanstvo je zagotoviti varen dostop do gotovine in drugih plačilnih storitev milijonom potrošnikov po vsem svetu v mestnih in podeželskih skupnostih.


POSLOVANJE

Euronetove rešitve za bankomate EFT so namenjene številnim poslovnim sektorjem.

OBČINE

Z našim programom “Bankomati v občini” zmanjšujemo potrebo podeželskih skupnosti po potovanju v večja mesta, saj zagotavljamo dragocene gotovinske storitve v središču vaše skupnosti.

BANKE

Z našo ponudbo vrednosti bankomatov kot storitve bankam in finančnim institucijam (FI) ponujamo rešitev za uporabo naše tehnologije.


Danes gradimo finančno tehnologijo prihodnosti, da bi izboljšali našo globalno skupnost in povezali svet s finančno udeležbo

Stik z nami
Za podporo strankam pokličite
V kolikor želite bankomat pokličite

Iskanje