Povečajte svoj dohodek z namestitvijo bankomata
Povečajte svoj dohodek z namestitvijo bankomata
Namestite bankomat v svoj objekt
Namestite bankomat v svoj objekt
Ni bankomata v vaši okolici?
Ni bankomata v vaši okolici?

Občine

zagotavljanje udobnega in varnega dostopa do gotovine za vse državljane.

Dostop do gotovine je dragocena storitev, ki prispeva k rasti lokalnih gospodarstev, zato menimo, da bi moral imeti vsakdo vedno možnost izbire plačila. Danes banke bolj kot kdaj koli prej umikajo svoje poslovalnice in bankomate, zato je naš cilj podpreti lokalne in podeželske skupnosti ter zagotoviti varen in priročen dostop do gotovine vsakemu prebivalcu ali obiskovalcu.

Z našim programom “Bankomati v občini” zmanjšujemo potrebo podeželskih skupnosti po potovanju v večja mesta, saj zagotavljamo dragocene gotovinske storitve v središču vaše skupnosti.

Poleg tega naše zasnove bankomatov prilagajamo okoljski in kulturni dediščini mest in skupnosti, ki nas gostijo, ter sodelujemo z lokalnimi občinami, oddelki za kulturno dediščino in lokalnimi umetniki, da bi bankomat postal ne le ključni element, temveč tudi umetniško delo! Želimo, da naši bankomati izstopajo iz pravih razlogov. Na zgodovinsko pomembnih območjih si bomo v sodelovanju z občinami in ustreznimi uradi prizadevali, da bo bankomat ne le nameščen na lokaciji, temveč bomo v primeru odstranitve bankomata lokacijo vrnili v prvotno stanje.

Koristi za občino:

Naši državljani cenijo nemoteno delovanje te storitve in provizije za dvige, ki so popolnoma primerljive z vsemi drugimi bankomati na trgu.

Mayor OF Becov u Mostu

MERCHANT

Naše rešitve za bankomate so razvite tako, da delujejo za številna podjetja… majhna, srednja ali velika veriga z več lokacijami.

BANKE

Z našo ponudbo vrednosti bankomatov kot storitve bankam in finančnim institucijam (FI) ponujamo rešitev za uporabo naše tehnologije.

IZDELKI

Naši prodajni strokovnjaki bodo skupaj z vami poiskali najboljšo rešitev za vaše podjetje in naš raznolik nabor storitev.

Stik z nami
Za podporo strankam pokličite
V kolikor želite bankomat pokličite

Iskanje