Povečajte svoj dohodek z namestitvijo bankomata
Povečajte svoj dohodek z namestitvijo bankomata
Namestite bankomat v svoj objekt
Namestite bankomat v svoj objekt
Ni bankomata v vaši okolici?
Ni bankomata v vaši okolici?

Rešitve za bankomate za vsakogar

Euronetove rešitve za bankomate EFT so zasnovane za široko paleto poslovnih sektorjev in razvite tako, da se prilegajo vašemu poslovnemu okolju ter vam in vašim strankam zagotavljajo potrebe po gotovini.

Kot trgovec na bankomatih Euronet EFT boste imeli na voljo brezhibno izkušnjo, pri kateri bomo prevzeli odgovornost za:

Bankomati, ki jih ponujamo, so zasnovani za delo z velikimi ali majhnimi podjetji, in ne glede na to, kateri tip bankomata vam ponudimo, bo opremljen z najnovejšo tehnologijo, posodobljeno programsko opremo in vodilnimi funkcijami, kot so čitalniki kartic DIP (zaščita pred ujetimi karticami) in možnostjo brezstičnega dostopa.

Naše bankomate lahko najdete v različnih poslovnih sektorjih, od malih in srednjih trgovcev do velikih trgovskih verig, v nakupovalnih središčih, supermarketih, hotelih, potovalnih središčih, kot so letališča, železniške postaje in pristanišča. Delujemo tudi v mestnih središčih in sodelujemo z lokalnimi občinami pri zagotavljanju storitev bankomatov v bolj oddaljenih in podeželskih krajih, kjer banke ukinjajo ali zapirajo svoje dejavnosti.

BANKE

Z našo ponudbo vrednosti bankomatov kot storitve bankam in finančnim institucijam (FI) ponujamo rešitev za uporabo naše tehnologije.

GOSTINSTVO IN PROSTI ČAS

Če strankam omogočite dostop do gotovine na kraju samem, bodo verjetno ostale dlje in izkoristile vaše storitve.

LETALIŠČA IN POTOVALNA VOZLIŠČA

Naše storitve bankomatov na lokaciji vključujejo izdajo več valut, dinamično pretvorbo valut, dvige brez kartice, oglaševanje na bankomatih in še več.

TRGOVINA NA DROBNO

Naše rešitve za bankomate so razvite za vse trgovce na drobno… majhne, srednje ali velike verige z več lokacijami.

Stik z nami
Za podporo strankam pokličite
V kolikor želite bankomat pokličite

Iskanje